Over coach Trijnie

 

In 2018 ben ik, Trijnie Hilvering in Oude Pekela begonnen met mijn eigen voedingspraktijk, waar ik mensen begeleid, ondersteun en motiveer tot een gezonde leefstijl. Ik ben werkzaam als wijkverpleegkundige en daarnaast opgeleid tot orthomoleculair voedingscoach, 3Care specialist en Alka-coach.

 

Geef je lichaam weer kracht met de juiste voeding

 

We hebben wat onze gezondheid betreft niet alles in de hand maar dat onze voeding van grootste belang is, mag duidelijk zijn. Als we het over voeding hebben dan wordt bedoeld voeding, zó onbewerkt mogelijk en die voldoende vitaminen, mineralen, vezels enz bevatten die we nodig hebben.

Er zijn veel ziektes/aandoeningen die 100 tot 150 jaar geleden amper voorkwamen, ook wel welvaartsziekten genoemd zoals bv COPD, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, overgewicht/buikvet. visceraal vet, depressie, reuma, jicht, artritis, darmklachten, allergieën enz.. Oorzaken kunnen onder andere zijn; te weinig beweging in vergelijking met onze voorouders, stress, het milieu, straling maar zéker ook industrieel bewerkte voeding. Deze voeding bevat vaak niet meer de stoffen die nodig zijn om gezond te zijn en te blijven of je gezondheid te herstellen.

Helaas is het misschien wel zo dat we soms bijna niet meer weten wat nu goed voor ons is en wat niet. Wáár zit het in wat we nodig zijn, welke voedingsmiddelen veroorzaken juist klachten en hoe komen we van onze klachten/ aandoeningen af. Soms zien we door de bomen het bos niet meer.
Ook gebruiken we vaak eerder medicatie in plaats van eerst ons eigen herstellend vermogen opnieuw te activeren door een juiste leefstijl en voeding waardoor medicatie misschien minder of helemaal niet (meer) nodig is.

neem vrijblijvend contact op